offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Acceptgiro’s (OLA's) drukken en inprinten

Toonaangevende kwaliteit

Currence accreditatie acceptgiro's drukkenMet de acceptgiro kunt u snel, simpel en efficiënt betalingen ontvangen van uw klanten. Jetmail is voor het drukken en printen van acceptgiro’s geaccrediteerd door Currence. Wij beschikken hierdoor over alle certificeringen voor het kunnen inprinten en drukken van IBAN-acceptgiro’s.

Optisch Leesbare acceptgiro’s (OLA’s)

Acceptgiro’s zijn een snelle en eenvoudige manier om betalingen te ontvangen en hebben een hoge betalingsmoraal. Uw klant ondertekent de acceptgiro en retourneert deze aan zijn bank. Het optisch leesbare gedeelte op de acceptgiro zorgt dat de bank het formulier automatisch kan verwerken. Bij Jetmail kunt u uw acceptgiro’s in elke oplage en elke gewenste uitvoering laten drukken. Zo kunnen we uw acceptgiro’s ook fullcolour en dubbelzijdig printen. Wij maken uw specifieke wensen mogelijk.

Veilig acceptgiro’s printen

Jetmail is een gecertificeerd bedrijf voor transactiemail. U kunt er dus op vertrouwen dat uw variabele datagegevens zoals NAW-gegevens en rekeningnummers, bij ons in veilige handen zijn. De overdracht van deze vertrouwelijke data gebeurd via een beveiligde omgeving conform AVG-wetgeving. Vele kleine en grote organisaties vertrouwen op onze toonaangevende kwaliteit. Wij drukken acceptgiro’s secuur, veilig en snel. Daarnaast profiteert u bij ons ook van zeer scherpe prijzen voor het printen van acceptgiro’s.

Vraag meteen uw offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *