offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

5 redenen: transactiemail uitbesteden aan Jetmail

Persoonlijk en vertrouwelijk

Bent u verantwoordelijk voor het versturen van facturen, incasso’s, loonstroken of andere financiële documenten? Dan wilt u er zeker van zijn dat uw documenten bij de juiste persoon aankomen. Altijd. Of u ze nu digitaal of per post wilt laten versturen. Wij nemen dit werk graag bij u uit handen. Om deze 5 redenen bent u bij Jetmail aan het juiste adres.
 

Vraag meteen een offerte aan

1: Kwaliteit staat altijd voorop

Als ISO-gecertificeerd bedrijf in transactiemail zijn uw financiële documentstromen bij ons in vertrouwde handen. Wij bieden een closed-loop dienstverlening waarmee we de productie van A tot Z volgen en meten. Zo garanderen we dat elke mailing -zowel fysiek als digitaal- de juiste informatie bevat. Zelfs als de inhoud voor elke ontvanger anders is.

2: U profiteert van de voordeligste portokosten

Bij ons kunt u rekenen op de laagste portokosten. Hierover hebben we scherpe afspraken gemaakt met alle Nederlandse en internationale postbezorgers. We zijn Premium partner van PostNL en Preferred supplier van Sandd en B-Post.

Wij laten ons graag uitdagen en halen plezier uit het bedenken van maatwerkoplossingen.

3: Wij nemen de volledige zorg uit handen

Wij printen, vouwen, verpakken en versturen uw transactiemail. Via een beveiligde server levert u de gegevens voor uw transactiemail aan en wij doen de rest. 

4: Wij denken écht met u mee

Met een team van 90 eigen medewerkers volgen wij technische innovaties in transactiemail op de voet. Zo kunnen we u perfect adviseren over het versturen van uw transactiemail. Wij laten ons graag uitdagen en halen plezier uit het bedenken van maatwerkoplossingen. Wat niet kan, doen wij toch!

5: MVO en een strikt milieubeleid

We hechten veel waarde aan milieu en mens. In ons dagelijkse werk voeren we een strikt milieubeleid en beschikken we over gecertificeerde bedrijfsinterne milieuzorgsystemen. Op ons dak zijn dit jaar 2.500 zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee voorzien we de meeste dagen van het jaar ruimschoots in onze energiebehoefte. Ook gebruiken we papier met het FSC-keurmerk zodat de bossen op onze wereld behouden blijven door middel van verantwoord bosbeheer. Daarnaast sponsoren we onder andere paralympisch zwemmer Marc Evers.

Vraag meteen een offerte aan

Vraag hier uw scherpste offerte aan

Direct contact

Komt u er niet uit helemaal uit of heeft nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

0252 - 53 59 00

Vul de volgende gegevens in

Aanhef *
Soort *