offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Direct mail brief

In elke oplage te versturen

Een persoonlijke direct mail brief per post kunt u op vele manieren versturen. Zullen wij de brief printen op uw briefpapier? Zwart-wit of full-color? Of levert u de brief zelf aan? Moet de brief gepersonaliseerd en geadresseerd worden? Wilt u dat wij de NAW-gegevens vanuit uw adressenbestand inprinten?

Ja, wij kunnen élke direct mail brief versturen.

Zullen we dat ook voor de envelop doen? Of heeft u liever een vensterenvelop? Op welk formaat wilt u de brief versturen? Moet deze door ons worden gevouwen? In welke envelop: A4, A5 of een ander formaat? Zullen wij de enveloppen automatisch vullen - couverteren? En bieden wij de mailing aan bij uw vaste postbezorger? Of wilt u dat wij de postbezorger met het scherpste portotarief regelen?

Ontvang altijd hetzelfde antwoord

Wat uw vraag ook is, bij ons krijgt u altijd hetzelfde antwoord: Ja, wij kunnen élke direct mail brief printen, vouwen en snijden, couverteren en laten versturen door de beste postbezorger. Goed, snel en tegen scherpe prijzen!

Vraag meteen uw offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *