offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Hybrid mail oplossingen

Wat is hybrid mail?

Hybrid mail is simpelweg mail die elektronisch van punt A naar punt B wordt gestuurd en vervolgens wordt omgezet in een fysieke brief. De afstand van A naar B kan binnen eenzelfde gebouw zijn of naar de andere kant van de wereld.

Jetmail laat u graag de mogelijkheden van hybrid mail ontdekken.

Eén centrale plaats voor al uw communicatie

Hybrid mail biedt een beveiligde digitale beheeromgeving waarmee u al uw decentrale communicatie op één centrale plaats kunt beheren en distribueren. Met één druk op de knop wordt digitaal omgezet in een fysieke direct mail. Altijd op het juiste briefpapier, in de juiste envelop gevouwen en vanuit de dichtstbijzijnde locatie verzonden naar de ontvanger. Dat levert naast eenduidige en foutloze communicatie aanzienlijke besparingen op in tijd en verzendkosten.

Vraag meteen uw offerte aan

Oog voor succesvolle mailings

Met een printcapaciteit van 2.000.000 oplages per dag (!) in een productiehal van meer dan 10.000m2 hebben wij alles in eigen huis om uw direct mail en transactiemail goed, snel en goedkoop te versturen. Hoe mogen wij u helpen? Onze direct mail specialisten laten zich graag uitdagen.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *