offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

DM actie versturen met sample of gadget

Geen mailing is te gek

Een direct mail actie versturen met een leuke gadget of product sample kan response verhogend werken. Van het machinaal insluiten van plastic cards, munten, pennen, potloden, sachets en sleutels tot geurmonsters en USB-sticks op creditcard formaat. Aan welke merk-ondersteunende insluiter u ook denkt, bij Jetmail is geen mailing te gek. En wilt u ook aan de buitenkant nog meer opvallen? Wij printen enveloppen en folieverpakkingen naar elk idee. Zo kunnen we ook postzegels machinaal plakken en voorzien van een unieke stempel.

Wij hebben alles in eigen huis om uw mailing te laten opvallen.

Van start tot finish

Het succes van een direct mail actie valt of staat met de juiste uitvoering van start tot finish. Als grootste direct mail bedrijf in Europa kunt u alle zaken met een gerust hart uit handen geven: printen, vouwen, couverteren, sealen, verzenden.

Vraag meteen uw offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *