offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Boek, magazine of tijdschrift drukken en via DM versturen

Tot in de puntjes verzorgd

Het drukken van boeken, magazines of tijdschriften is één. Het prachtig afwerken en verpakken in envelop of folie en vervolgens per post versturen voor het goedkoopste portotarief is twee. Er zijn maar weinig bedrijven in Nederland die in staat zijn om beide zelf te leveren. Gelukkig is Jetmail wél zo’n bedrijf. Want als grootste direct mail bedrijf van Europa zijn we in staat om uw kosten te drukken en het allermooiste eindresultaat te behalen.

Goed, snel én scherpe prijzen.

Wat niet kan, doen wij toch!

Het machinaal insluiten van afwijkende flyers en speciale antwoordkaarten. Uw magazine of tijdschrift sealen in een opvallende folieverpakking. Het drukken van boeken in limited editions. Bij ons is alles mogelijk! En als u nergens meer naar om wilt kijken kunt u bij ons ook kiezen voor fulfilment. Wat uw vraag ook is, ons special products team laat zich graag uitdagen.

Vraag meteen uw offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *