offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Vouwen en snijden van het drukwerk

Op elk gewenst formaat

Na het printen van uw direct mail of transactiemail is het tijd om het drukwerk te snijden en vouwen. Wij beschikken over alle vouw- en snijmachines om uw mailing perfect te kunnen afwerken. Secuur en exact op maat, ongeacht de oplage. Vanaf de ketting of plano!

Snijden van uw drukwerk

Het snijden van uw drukwerk gebeurt volledig machinaal. We kunnen uw direct mail of transactiemail in elk gewenst formaat snijden. Ook als u een afwijkend formaat wenst, zoals een ronde flyer of een brochure met uitsparing. Zo valt u extra op bij uw doelgroep!

Drukwerk vouwen

Het vouwen van drukwerk kan een tijdrovende klus zijn. Daarom is het goed om te weten dat dit ook machinaal kan. Of het nu gaat om het vouwen van folders of het vouwen van brieven. Bij Jetmail is het allemaal mogelijk.

Voorbeelden van de mogelijke vouwslagen zijn:

  • luikvouw
  • zig-zag
  • wikkelslag
  • kruisslag
  • parallel
  • postslag
  • oblong
  • portfolio

Bijzondere wensen?

Ook voor drukwerk met een afwijkend formaat of een mailing die om specifiek vouw- of snijwerk vraagt bieden wij de passende oplossing. Wat eigenlijk niet kan, doen wij toch!

Vraag meteen uw offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *