offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Over direct mail

Direct mail centraal in communicatie

Direct mail is een fase in het verkoopproces. Snel en gecontroleerd kan een grote groep ontvangers worden benaderd. Het doel van direct mail is het verkrijgen van reacties zoals een verkoop, aankoop of bestelling, een donatie of afspraak. Direct mail is een communicatievorm met respons als uiteindelijk doel.

Vraag meteen uw offerte aan

Meest directe manier van marketing

Een mailing wordt veelal in de vorm van een brief, folder of briefkaart verstuurd. Het is een uitnodiging of aanmoediging om van een aanbod gebruik te maken. Het voordeel van direct mail is dat het mailstuk zich richt tot een vooraf geselecteerd publiek. Daardoor is direct mail een zeer directe manier van marketing en uiterst effectief.

Wij denken graag mee om het maximale uit uw mailing te halen.

Totaalaanbieder van dm-traject

Complexe mailings maar ook eenvoudige uitvoeringen vragen om nauwkeurigheid en deskundigheid. Jetmail verzorgt het traject van A tot Z en biedt daarmee het gemak van een totaaloplossing! U heeft er geen omkijken naar! Wij werken snel en efficiënt en zorgen voor afstemming op uw persoonlijke wensen. Graag denken wij mee om het maximale uit uw mailing te halen. Met ons innovatieve machinepark en gemotiveerde medewerkers staan wij garant voor een snelle verwerking van uw mailing.

Een uitstekende reputatie in direct mail

Jetmail BV beheerst het volledige direct-mail traject, van printen tot en met fulfilment en transport. Wij garanderen topkwaliteit met inachtneming van de internationaal geldende ISO-eisen. Wij werken snel en zijn vakbekwaam. Het leveren van service en kwaliteit vinden wij cruciaal en desondanks hanteren wij een scherpe prijsstelling. Bij tal van kleine en grote opdrachtgevers hebben wij een uitstekende reputatie verworven. Ook zij beschouwen ons als een grote toonaangevende partij in de dm-branche.

Meer weten?

Wilt u meer weten over direct mail en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Vul dan het reactieformulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Vraag meteen uw offerte aan

Direct mail brief

Goed, snel en scherpe prijzen

Meer informatie

Direct mail postkaarten

Originele kaarten mailing

Meer informatie

Flyer, folder & brochure

Opvallen en aanspreken

Meer informatie

Samples en gadgets

Geen mailing is te gek

Meer informatie

Plastic cards

Wij maken de juiste pas

Meer informatie

Boeken & magazines

Tot in de puntjes verzorgd

Meer informatie

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *

Wat niet kan, doet Jetmail toch!

Gestart in
Aantal werknemers
1988
90
Directie
 
W.A.C (Tim) Corsmit
J.M. (Hans) Corsmit
Werkvloer
Geconditioneerde opslag
Mailingcapaciteit
Printcapaciteit
ISO certificaat


 
10.000 m2
6.000 palletplaatsen
2 miljoen per dag
1 miljard prints per jaar
ISO 27001 (informatiebeveiliging)
ISO 14001
ISO 9001
ISO 22301