offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Flyer, folder of brochure drukken en via DM versturen

Opvallen en aanspreken

Het versturen van flyers, folders en brochures is een opvallende manier van direct mail. Op A4 of A5 formaat of iets verrassend anders. Met een begeleidende brief in een envelop, in folie verpakken of direct zo versturen. Geadresseerd en gepersonaliseerd of huis-aan-huis. In zwart-wit of full-color door ons laten drukken of alleen de NAW-gegevens laten inprinten. Alles is mogelijk! En wij regelen ook de goedkoopste frankering en bieden uw complete direct mailing aan bij de beste postbezorger.

Wij ontzorgen u in het hele traject. Ook als u zelf het ontwerp of materiaal aanlevert.

Oneindige direct mail mogelijkheden

Als grootste mailinghuis in Europa is er eigenlijk geen flyer, folder of brochure mailing die we niet hebben weten te versturen. Wij ontzorgen u in het hele direct mail traject. Ook als u zelf het ontwerp of materiaal aanlevert. Laat ons weten wat wij voor u mogen verzorgen en wij regelen het: printenvouwencouverteren, sealen en verzenden. Goed, snel en tegen scherpe prijzen!

Vraag meteen uw offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *