offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Plastic pasjes (PVC) laten maken en versturen

Wij maken en verzenden de juiste pas

Plastic pasjes, zoals bonuskaarten, spaarkaarten, creditcards en klantenkaarten zijn niet weg te denken uit uw portemonnee. Bij Jetmail kunt u plastic pasjes volgens uw eigen design laten printen of een unieke plastic card laten ontwerpen. Wat uw idee ook is, Jetmail beschikt over de juiste machines voor het produceren van alle denkbare plastic cards. Wij maken en verzenden de juiste pas.

Vraag meteen uw offerte aan

“In elke oplage, precies zoals u voor ogen heeft”

Pasjes verzenden met DM brief

Jetmail verzendt uw pasjes met een begeleidende DM brief naar uw doelgroep. De plastic card wordt (automatisch) op de brief geplakt. Uiteraard printen we de begeleidende brief, envelop en ander drukwerk in uw huisstijl. De brief met pas wordt machinaal in enveloppen gestoken (couverteren) waardoor uw mailing snel, efficiënt en foutloos verzonden wordt. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de laagste portokosten voor verzending.

De expert in Direct Mail

Voor het verzenden van een Direct Mail met plastic pasjes bent u bij Jetmail aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Onze productiehallen zijn ingericht om zowel kleine- als miljoenenoplagen kostenefficiënt te verwerken.  

Met een maximale verwerkingscapaciteit van 2 miljoen mailings per dag kunnen wij ons met recht het grootste Direct Mail bedrijf van Europa noemen. Wij bieden alle DM-diensten onder één dak zoals vouwen, snijden en sealen van uw drukwerk en leveren altijd een perfect eindresultaat.

Wilt u meer weten over het versturen van pasjes met een begeleidende brief, wilt u graag deskundig advies of heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *