offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Slim besparen op uw portokosten

Goedkoopste portotarieven

Partners voordelige porto kostenAls grootste direct mail bedrijf in Europa hebben wij bij alle Nederlandse en internationale postbezorgers de meest voordelige porto tarieven kunnen regelen. Zo zijn we Premium partner van PostNL en Preferred supplier van Sandd en B-Post.

Laat uw scherpste porto tarief uitrekenen!

De prijs voor porto wordt bepaald door aantallen, gewicht, formaat en verzendservice. Bent u benieuwd hoeveel porto u kunt besparen op uw postmailings? Jetmail rekent het graag voor u uit.

Vraag meteen uw offerte aan

5 tips om op portokosten te besparen

Portokosten zijn vaak de grootste kostenpost bij het versturen van een direct mail. Bij Jetmail kunt u niet alleen rekenen op de laagste portokosten, maar ook op advies van onze specialisten. Zij denken graag met u mee hoe u nog efficiënter kunt omgaan met uw porto. Hierbij alvast 5 tips.

Tip 1: Ga slim om met het gewicht van uw direct mail

Het gewicht is een belangrijk aspect bij het berekenen van uw portokosten. Kiest u voor een dikker papiersoort of groter formaat, dan is uw mailing automatisch zwaarder en dus duurder. Ook het gewicht van de verpakking telt mee. Een folieverpakking is bijvoorbeeld lichter dan een envelop.

Tip 2: Plan uw mailing tijdig in

U kunt post binnen 24, 48 of 72 uur laten bezorgen. Hoe eerder u de post wilt laten bezorgen, hoe hoger de porto. Hou er rekening mee dat postbezorgers niet dagelijks bezorgen. PostNL bezorgt 5 dagen per week en Sandd 2 dagen per week.

 

Wij ontdubbelen uw adresbestand graag voor u.

 

Tip 3: Combineer zendingen

Heeft u facturen of andere (vertrouwelijke) documenten die bestemd zijn voor dezelfde geadresseerde? Combineer ze dan door ze in één envelop te versturen. Zo bespaart u portokosten én enveloppen.

Tip 4: Ontdubbel uw adressenbestand

Het is niet alleen verwarrend als mensen uw mailing twee keer ontvangen, maar ook zonde van de kosten. Daarom ontdubbelen wij uw adressenbestand graag voor u.

Tip 5: Hou rekening met volumes

Hoe meer direct mails u verstuurt, hoe lager de portokosten per stuk. Probeer mailings daarom met elkaar te combineren. Indien u meerdere keren per jaar een mailing verstuurt, is het interessant om een contract af te sluiten.

Oog voor succesvolle mailings

Met een printcapaciteit van 2.000.000 oplages per dag (!) in een productiehal van meer dan 10.000m2 hebben wij alles in eigen huis om uw direct mail en transactiemail goed, snel en goedkoop te versturen. Hoe mogen wij u helpen? Onze direct mail specialisten laten zich graag uitdagen.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *