offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

De beste service voor direct mail en transactiemail

Alles over onze diensten

Expert op het gebied van direct mail en transactiemail

Jetmail heeft alle diensten onder één dak: printen, vouwen, couverteren, sealen en verzenden van direct mail en transactiemail. Direct mail is een gepersonaliseerde mailing met een promotioneel doel, zoals het genereren van verkopen, afspraken of donaties. Het versturen van facturen, loonstroken, verzekeringspolissen, bankafschriften en andere vertrouwelijke documenten is een vorm van transactiemail. Wat u ook wil versturen. Bij ons kunt u erop rekenen dat uw boodschap bij de juiste persoon aankomt. Altijd.

Wat voor direct mail of transactiemail wilt u versturen?

Bij Jetmail is elke vorm van direct mail en transactiemail mogelijk. Wij verwerken elke oplage en elk gewenst formaat. Met alle benodigde ISO-certificaten op zak garanderen we betrouwbaarheid topkwaliteit. Daarnaast profiteert u van de voordeligste frankering bij de beste postbezorger.

Laat u adviseren door onze experts

Weet u al precies wat u wilt versturen? Heeft u een idee dat nog verder uitgewerkt moet worden? Of heeft u eigen materialen die u door ons wilt laten versturen? Wij kunnen elke stap in het proces voor u verzorgen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ook als u alleen advies wilt van een van onze experts.

Vraag meteen een offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *