offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Scoren met direct mail

Een mailing per post versturen

Als het grootste direct mail bedrijf van Europa luidt onze direct mail boodschap: uw mailing per post versturen wij goed en snel tegen scherpe prijzen! Direct mail in kleine oplages of bulk mail. Gepersonaliseerd en geadresseerd of huis-aan-huis. Full color of zwart-wit. Eén brief of met bijlages en gadgets. Alles is mogelijk! Met een verwerkingscapaciteit van 2.000.000 mailings per dag (!) maakt Jetmail van elke direct mailing campagne een succes. In onze gigantische productiehal regelen wij het allemaal; printen, vouwen en snijden, couverteren, sealen en verzenden. Het enige dat u hoeft te doen is door te geven wat voor direct mailing u wilt gaan versturen.

Vraag meteen uw offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *