offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Uw Direct Mail sealen in folie

Bescherming, opvallen en goedkoop verzenden

Het sealen of wikkelen in folieverpakking is dé perfecte oplossing voor het verzenden van uw direct mailings. Deze verpakkingswijze wordt toegepast op folders, catalogi, kranten, brochures, magazines en tijdschriften. Sealen zorgt voor bescherming tegen vocht en vuil en laat uw mailing extra opvallen bij uw doelgroep. Daarnaast is een folie lichter dan een envelop, waardoor u ook nog eens op portokosten bespaart!

Vraag meteen uw offerte aan

De voordelen van Sealen

Het sealen van uw drukwerk biedt de volgende voordelen:

 • Uw mailing valt extra op, zeker als u voor een extra opvallende folie kiest
 • Sealen beschermt het drukwerk tegen weersinvloeden
 • U bespaart op de portokosten door het lagere gewicht
 • Eenvoudig bijlagen zoals samples of gadget meesturen

Altijd de juiste folieverpakking

Bij Jetmail kunt u voor het sealen kiezen uit diverse soorten folie, afhankelijk van uw wensen en doelen. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw drukwerk sealen met:

 • Transparante folie: Uw mailpack en eventuele bijgevoegde gadgets zijn direct zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat uw mailing sneller geopend wordt.
 • Bedrukte folie: Een transparante folie bedrukt met inkt (bijvoorbeeld een logo of tekst). Deze folie geeft meer kleur en uitstraling dan een helemaal transparante folie.
 • Krimpfolie: Een folie die na het aanbrengen wordt verwarmd en daardoor strak om het product heen komt te zitten. Deze manier van sealen zorgt voor een strakke, verrassende uitstraling en beschermt optimaal tegen krassen, vuil en vocht.
 • Gemetalliseerde folie: Deze zilveren folie geeft een chique of feestelijke uitstraling aan uw mailpack.
 • Parelmoerfolie: Een witte, ondoorzichtige folieverpakking met een parelmoer glans te bedrukken met alle kleuren.

Hecht u net als Jetmail waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij bieden de volgende milieuvriendelijke, composteerbare folies aan:

 • PLA folie (PolyLacticAcid): Deze folie wordt gemaakt van mais en is zeer transparant en heeft een hoge glans. Bij het productieproces van de folie vindt al een energiebesparing plaats van ongeveer 40% ten opzichte van normale folies.
 • BIO-folie: Gemaakt van zetmeel en volledig biologisch afbreekbaar. Geeft een matte, melkachtige uitstraling.

Jetmail: De direct mail expert

Voor het sealen van uw drukwerk bent u bij Jetmail aan het juiste adres. Een adressering toevoegen of meerdere bijlages meezenden? Onze productiehallen zijn ingericht om zowel kleine- als miljoenenoplagen kostenefficiënt te verwerken. Wij zijn hierdoor de ideale fulfilment partner voor o.a. uitgevers en thuiswinkelbedrijven.

Met een maximale verwerkingscapaciteit van 2 miljoen mailings per dag kunnen wij ons met recht het grootste Direct Mail bedrijf van Europa noemen. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor het verpakken of sealen van uw drukwerk en leveren altijd een perfect eindresultaat.

Wilt u meer weten over sealen, wilt u graag deskundig advies of heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *