offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Big data analyse in direct mail

Bereik de juiste doelgroep

Het succes van elke direct mail campagne wordt bepaald door de perfecte match tussen boodschap, presentatie en doelgroepselectie. Big data analyse in direct mail is daarom een must voor elke DM-actie. Zo kunnen we door het samenvoegen van online bestelhistorie, zoekprofielen, klant- en marktgegevens patronen ontdekken en verbanden leggen. Zo krijgen we inzage in de behoeften en het koopgedrag van uw klanten en prospects en kunnen we ze altijd een passende aanbieding doen.

Jetmail zorgt dat úw post altijd gewenst is.

Meer response, geen ergernis

Met de uitkomsten van de big data analyse kunnen we uw doelgroep segmenteren en een persoonlijke mailing versturen. Bij Jetmail gaan we zorgvuldig om met uw data en doelgroep. Om ongewenste reclamepost tegen te gaan ontdubbelen we uw adressenbestand daarom ook met het Nationaal Overledenenregister en Nationaal Postregister. Zo weet u zeker dat u alleen de doelgroep bereikt die wil kopen.

Vraag meteen uw offerte aan

Oog voor succesvolle mailings

Met een printcapaciteit van 2.000.000 oplages per dag (!) in een productiehal van meer dan 10.000m2 hebben wij alles in eigen huis om uw direct mail en transactiemail goed, snel en goedkoop te versturen. Hoe mogen wij u helpen? Onze direct mail specialisten laten zich graag uitdagen.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *