offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Kettingformulieren drukken

Verzendklaar in elke oplage

Kettingformulieren zijn de ideale oplossing voor hoogvolume afdrukken. De formulieren worden gebruikt voor afleverbonnen, pak- en werkbonnen, facturen, acceptgiro’s, aanvraag- en orderformulieren. Jetmail verzorgt het digitaal drukken van kettingformulieren tot in de kleinste puntjes.

Vraag meteen uw offerte aan

Wat zijn kettingformulieren?

Kettingformulieren of kettingpapier is een rol papier waarvan de bladen aan elkaar vastzitten. De bladen kunnen los van elkaar gemaakt worden door ze af te scheuren langs een geperforeerde lijn. Daarnaast hebben kettingformulieren randen met gaten, waardoor ze door de printer getrokken worden. Kenmerkend voor de formulieren is dat ze zig-zag gevouwen aan elkaar in dozen verpakt zijn.

De voordelen

Het gebruik van kettingformulieren heeft vele voordelen:

  • Formulieren zijn niet gevoelig voor temperatuur- en vochtinvloeden
  • Lage printkosten (geen toners of drum nodig)
  • Voldoet aan wettelijke eisen en zijn fraudebestendig
  • Beter voor mens en milieu
  • Gekleurde doorslagen zorgen voor duidelijk overzicht in uw administratie

Kettingformulieren bij Jetmail

Jetmail regelt het hele proces voor het verzendklaar drukken van kettingformulieren. Goed, snél en tegen scherpe prijzen. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor transactiemail. U kunt er dus op vertrouwen dat uw variabele datagegevens zoals NAW-gegevens en rekeningnummers, bij ons in veilige handen zijn. De overdracht van deze vertrouwelijke data gebeurd via een beveiligde omgeving conform AVG-wetgeving. Vele kleine en grote organisaties vertrouwen op onze toonaangevende kwaliteit. Meer weten?

Vraag meteen uw offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *