offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Transactiemail met 100% postgarantie

Persoonlijke en vertrouwelijke post

Wat is transactiemail?

Transactiemail zijn documenten met een persoonlijke en vertrouwelijke boodschap. Hierbij kunt u denken aan facturen, loonstroken, aanmaningen, incasso’s, jaarverslagen en polisbladen.

Transactiemail uitbesteden

Het printenverpakken en versturen van transactiemail is een tijdrovende klus. Niet gek dus dat veel organisaties dit uitbesteden. Bij Jetmail weet u zeker dat uw boodschap aankomt bij de juiste persoon. Altijd. Wij nemen de volledige zorg bij u uit handen. Met onze closed-loop dienstverlening garanderen we 100% kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. En ook nog eens met de voordeligste porto! 

Transactiemail via MijnOverheid

Jetmail is aangesloten bij MijnOverheid. Dat betekent dat wij transactiemail voor overheidsinstanties ook digitaal kunnen versturen. Natuurlijk net zo veilig als gewoon per post. U hoeft alleen nog maar de gegevens aan te leveren en wij plaatsen uw boodschap tijdig in de Berichtenbox van MijnOverheid. 

Kwaliteit gegarandeerd

Jetmail heeft meer dan 30 jaar ervaring met het verzorgen en versturen van transactiemail. De certificeringen ISO 9001ISO 14001ISO 22301 en ISO 27001 bevestigen de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Vraag meteen uw offerte aan

Uw transactiemail veilig versturen

Met een team van 90 medewerkers volgen wij technische innovaties in transactiemail op de voet. Zo kunnen wij u perfect adviseren over het versturen van uw transactiemail. Wij laten ons graag uitdagen en halen plezier uit het bedenken van maatwerkoplossingen. Wat niet kan, doen wij toch!

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *