offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Transactiemail met 100% postgarantie

Persoonlijke en vertrouwelijke post

Als het gaat om het printen, verpakken en versturen van persoonlijke en vertrouwelijke documenten houdt u liever zelf de regie in handen. Jetmail begrijpt dat. Met onze closed-loop dienstverlening garanderen we 100% kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en zekerheid. Laat Jetmail uw transactiemail verzorgen en verzenden en u weet zeker dat uw post aankomt bij de juiste persoon. Altijd. En ook nog eens met de voordeligste porto! De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bevestigd doordat we ISO 9001, ISO 14001, ISO 22301 en ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Vraag meteen uw offerte aan

Een succesvolle direct mailing versturen

Zeker weten dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Met onze direct mail expertises hebben we alles in huis om een succesvolle direct mailing per post te versturen. Ook als het gaat om het versturen van vertrouwelijke documenten. Hoe u uw mailing het beste kunt gaan verzorgen? Onze direct mail specialisten vertellen het u graag.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *