offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Direct Mail versturen

Scoren met een postmailing

Hoe maak je van een direct mailing een succes? Wat voor soorten Direct Mail zijn er? En wat kost een DM eigenlijk? Jetmail vertelt u alles over het versturen van direct mail.

Wij schreven al een uitgebreid artikel over wat is Direct Mail? Kort samengevat is het een vorm van direct marketing waarbij je een bepaalde boodschap aan een groep ontvangers overbrengt in de vorm van geadresseerde post zoals een brief, folder of kaart. 

Boodschap: de kern van Direct Mail

Direct mail is dé manier om aandacht voor uw boodschap te krijgen, wat deze ook mag zijn. Informeren, aanzetten tot actie of klantenbinding, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uw boodschap is bepalend voor het type mailing dat u stuurt. Daarnaast is de vormgeving van uw drukwerk van groot belang voor de mate van succes. Jetmail geeft 7 tips om de beste direct mail boodschap te ontwerpen.

Soorten Direct Mail

Afhankelijk van uw boodschap en doelstellingen kunt u bij Jetmail kiezen voor een breed scala aan soorten post mailings. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde postkaart, brief met gadget of sample of zelfs een boek of magazine. Bij Jetmail is alles mogelijk, geen mailing is ons te gek.

Direct Mail voordelen

  • Hoogste respons van alle communicatiemiddelen
  • Meetbare resultaten
  • Persoonlijke benadering
  • Kosten zijn voorspelbaar
  • Geen toestemming van geadresseerde nodig

Wat kost Direct Mail?

De kosten voor het verzenden van een Direct Mailing hangen af van het type mailing dat u wilt versturen, de oplage en de bezorgsnelheid. Omdat elke campagne anders is reken wij graag tot op de komma nauwkeurig uit wat een mailing u gaat kosten. Laat ons weten wat u wilt versturen en ontvang meteen de scherpste offerte!

Waarom DM versturen via Jetmail?

Wij denken vanaf het eerste moment met u mee. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van direct mail zodat u altijd het maximale uit uw mailing haalt. Bij Jetmail kunnen wij het gehele proces uit handen nemen, maar u kunt ook zelf het ontwerp of materiaal aanleveren. Wij zorgen altijd voor de goedkoopste frankering en werken met de beste postbezorgers.

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *