offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Groene post

5 tips voor een duurzame direct mail

Een pand van duurzame materialen, afval scheiden, elektrische auto’s en zonnepanelen. Met z’n allen dragen we ons steentje bij aan een beter milieu. Als groenste print- en mailbedrijf van Nederland doen we er alles aan om uw direct mail zo duurzaam mogelijk te verzorgen. Onze bedrijfsactiviteiten zijn volledig klimaatneutraal, we gebruiken milieuvriendelijk papier met FSC-keurmerk en zijn wij al jarenlang in het bezit van het ISO 14001 milieucertificaat. Jetmail geeft vijf tips voor een duurzame direct mail.

Tip 5: Schoon uw adressenbestand op

Dubbele adressen, bedrijven die verhuisd zijn of meerdere geadresseerden binnen één organisatie. Hoe kleiner uw adressenbestand, hoe minder belastend voor het milieu. Neem uw verzendlijst dus eens kritisch onder de loep of laat ons het werk doen. Wij vergelijken uw adressenbestand met het Nationaal Overledenenregister en Nationaal Postregister en handelen retourzendingen af. Zo is uw klantenbestand weer up to date!

Tip 4: Kies voor papier met FSC-keurmerk

Als we goed omgaan met onze bossen, kunnen we hout en papier eeuwig blijven gebruiken. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld behouden kunnen blijven door middel van verantwoord bosbeheer. In deze bossen wordt het leefgebied van dieren en planten beschermd, met respect voor de rechten van lokale bevolking en bosarbeiders. Jetmail is er trots op dat wij alleen milieuvriendelijk papier met FSC-keurmerk gebruiken.

Tip 3: Bedruk uw mailing dubbelzijdig

Klinkt als een open deur, maar met een dubbelzijdig mailing heeft u de helft minder papier nodig!

Tip 2: Kies voor digitale post via MijnOverheid.nl

Transactiemail versturen? Jetmail is aangesloten bij MijnOverheid. Wij nemen de volledige zorg rondom het verzenden van uw transactiemails uit handen. Denk aan aanmaningen, facturen en incasso’s. U levert de brief aan en wij versturen deze per post en/of digitaal naar uw klanten. Maak een bewuste keuze tussen de fysieke en digitale brievenbus.

Tip 1: Sluit de handen ineen met ‘groene’ partners

In een opgeruimd kantoor bent u sneller geneigd om uw spullen op te ruimen. Goed voorbeeld doet volgen. Dat geldt ook voor milieubewuste organisaties. Door eisen te stellen aan partners en ontstaat een kettingreactie, waardoor de gehele keten groener wordt! Jetmail heeft bijvoorbeeld het PostNL certificaat CO2-neutrale postbezorging. Dit betekent dat de CO2-uitstoot gecompenseerd wordt door te investeren in duurzame projecten die zich richten op CO2-reductie. 

Meer weten?

Benieuwd hoe we uw post groener kunnen maken? Neem direct contact met ons op via 0252-535900 of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte aanNeem contact op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *