offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Hoe haal ik meer uit direct mail?

5 tips voor de meest directe manier van marketing

Direct mail is een zeer effectieve manier van marketing, mede dankzij de lage kosten. Een grote groep ontvangers kan snel en gecontroleerd worden benaderd, met respons als uiteindelijk doel. Het voordeel van direct mail is dat het mailstuk zich richt tot een vooraf geselecteerd publiek. Jetmail helpt u om het maximale uit direct mail te halen. Lees onze 5 tips.

Vraag direct offerte aan

1. Adressenbestand opschonen

Zeker weten dat u alleen de doelgroep bereikt die u wilt bereiken? Om ongewenste reclamepost tegen te gaan ontdubbelen we uw adressenbestand met het Nationaal Overledenenregister en Nationaal Postregister. Ook wanneer brieven onverhoopt retour gezonden worden, handelen wij dit voor u af en krijgt u een document aangeleverd die u kunt verwerken in uw klantdatabase.

2. Wees creatief

Een aansprekende mailing verhoogt de respons. Jetmail verzorgt maatwerkoplossingen in direct mail, alle soorten mailings zijn mogelijk. Wij zijn als enige direct mail bedrijf in Europa in staat om al onze machines custom-made om te bouwen. Geen wens is te gek, het enige wat u hoeft te doen is door te geven wat voor direct mailing u wilt versturen en wij regelen het gehele direct mailing traject voor u.

3. Gebruik Big data

Door een big data analyse uit te voeren zorgen we voor een perfecte match tussen boodschap, presentatie en doelgroep. We krijgen inzicht in de behoeften en het koopgedrag van uw klanten en prospects. We ontdekken patronen en leggen verbanden door het samenvoegen van online bestelhistorie, zoekprofielen, klant- en marktgegevens. Jetmail zorgt dat uw post gewenst is!

4. Zet aan tot actie

Het draait maar om één ding: uw boodschap overbrengen aan uw doelgroep. Wij weten als geen ander hoe we de lezer aan moeten zetten tot actie. Zo bepaalt de vormgeving van het drukwerk bijvoorbeeld in grote mate het succes van uw mailing. Ook het toevoegen van postzegels verhoogt de respons. Wij denken met u mee en maken het mogelijk!

5. Bespaar op de kosten

Portokosten zijn vaak de grootste kostenpost bij het versturen van een direct mail. Wij hebben met alle Nederlandse en internationale postbezorgers de meest voordelige portotarieven afgesproken. Daarnaast zijn er meer manieren om te besparen op uw portokosten

Oog voor succesvolle mailings

Met een maximale capaciteit van 2.000.000 mailings per dag (!) mogen we ons met recht het grootste direct mail en transactiemail bedrijf van Europa noemen. Maar dat niet alleen. Jetmail is een ISO-gecertificeerd bedrijf. Daarmee garanderen wij topkwaliteit in direct mail en betrouwbaarheid en veiligheid in transactiemail. Hoe mogen wij u helpen? Onze direct mail specialisten laten zich graag uitdagen

Meer weten?

Wilt u meer weten over direct mail en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op via 0252 - 53 59 00.

Vraag direct offerte aan Neem contact op

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *