offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Haringhappen met Jetmail

Jetmail verrast een aantal klanten met Hollandse Nieuwe

Geplaatst op: 5 juli 2019

De jaarlijkse haringparty van Jetmail is dit jaar op een bijzondere manier georganiseerd. In plaats van dat de klanten naar Hillegom moesten afreizen voor de jaarlijkse haringparty, reisden de medewerkers van Jetmail zelf het hele land door. Een aantal klanten werd verrast met een schaal verse Hollandse Nieuwe. Voor ons was dit een mooie gelegenheid om onze zakelijke relaties weer te ontmoeten. We hebben leuke positieve reacties mogen ontvangen.

Betrokken en betrouwbaar

Jetmail is al sinds 1988 groot in Direct Mail en Transactiemail. Met een maximale capaciteit van 2.000.000 mailings per dag (!) mogen we ons met recht het grootste direct mail en transactiemail bedrijf van Europa noemen. Jetmail is een ISO-gecertificeerd direct mail bedrijf. Daarmee garanderen wij topkwaliteit in direct mail en betrouwbaarheid en veiligheid in transactiemail. We begrijpen daarom ook als geen ander dat betrokkenheid en een vertrouwelijke band met de klant belangrijk is. Jetmail hecht hier veel waarde aan.

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *