offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

MijnOverheid uitbesteden aan Jetmail

Veilig en betrouwbaar

Jetmail is aangesloten bij MijnOverheid. Dat betekent dat wij de volledige zorg rondom het verzenden van uw transactiemails uit handen kunnen nemen. Denk aan facturen, incasso’s en aanmaningen. U levert de brief aan en wij versturen deze per post en/of digitaal naar uw klanten.

Erkend ICT-leverancier

Al meer dan 7 miljoen Nederlanders maken gebruik van MijnOverheid. Zij krijgen in hun persoonlijke Berichtenbox bijvoorbeeld een herinnering als hun paspoort bijna verlopen is, krijgen bericht over de toeslagen van de Belastingdienst of kunnen hier hun basisregistratie personen controleren. Wij kunnen u helpen bij het aansluiten op de Berichtenbox en hebben al diverse succesvolle koppelingen gerealiseerd met MjinOverheid. Wij zijn daarom door de overheid opgenomen als erkende ICT-leverancier.

Uw transactiemail in vertrouwde handen

Als ISO-gecertificeerd bedrijf in transactiemail zijn uw financiële documentstromen bij ons in vertrouwde handen. Wij bieden een closed-loop dienstverlening waarmee we de productie van A tot Z volgen en meten. Zo garanderen we dat elke mailing -zowel fysiek als digitaal- aankomt en de juiste informatie bevat. Zelfs als de inhoud voor elke ontvanger anders is.

De praktijk

Wilt u een mailing versturen? Via een beveiligde omgeving verstuurt u ons de benodigde data. Wij maken de mailing op en controleren bij Logius, de beheerder van de Berichtenbox, wie van uw geadresseerde de post digitaal wil ontvangen en wie op papier. Dankzij onze closed-loop dienstverlening weet u dat uw bericht altijd bezorgd wordt.

Het digitaal versturen van uw transactiemail via MijnOverheid in samenwerking met Jetmail heeft een aantal voordelen:

  • Eén partner voor de verzending van al uw vertrouwelijke documenten; digitaal én per post.
  • 100% aflevergarantie
  • Besparen op papier en portokosten

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via 0252-535900 of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *