offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

White Paper Factory: de voordelen op een rij

Van blanco papier naar unieke full color mailing

Op zoek naar een flexibele en betaalbare manier om papieren communicatiemiddelen variabel te printen? Mailings versturen met een persoonlijke boodschap die afgestemd is op de customer journey? Met een White Paper Factory kan het! 

Wat is een White Paper Factory?

Het White Paper Factory proces bestaat uit White Paper Printing en White Paper Enveloping. Zoals de namen doen vermoeden, begint elke printopdracht met blanco papier en blanco enveloppen. Er wordt dus geen gebruik meer gemaakt van voorbedrukte materialen. Door deze manier van printen te combineren met geavanceerde, data-driven software, kan ook nog eens variabele inhoud afgedrukt worden. Hierdoor bent u in staat om elke klant een gepersonaliseerde boodschap te sturen, die verder gaat dan alleen een unieke aanhef.

Voordelen van een White Paper Factory

Printen in een White Paper Factory heeft een aantal voordelen ten opzichte van het traditionele drukproces:

Geldbesparing

Zonder voorbedrukt drukwerk printen levert een aanzienlijke geldbesparing op. Doordat er geen materiaal opgeslagen wordt, bespaart u op de opslag- én transportkosten. Daarnaast hoeft er geen drukwerk te worden vernietigd als er iets wijzigt in bijvoorbeeld uw huisstijl.

Duurzaam

White paper printing is duurzamer dan traditioneel drukken. Inkjettechnologie verbruikt minder energie dan printen met een tonerprinter. Er is minder verspilling van grondstoffen omdat verouderd drukwerk niet hoeft te worden weggegooid en er kan op CO2-uitstoot bespaard worden omdat er veel minder transport plaatsvindt. Een White Paper Factory levert een bijdrage aan duurzaam ondernemen.

Veilig en foutloos

De verwerking van documenten gebeurt volledig closed loop. Dit betekent dat de inhoud van iedere envelop 100% klopt. Zeker bij transactiemail wel een prettig idee.

Gepersonaliseerd en flexibel

Door uw Direct Mail te laten drukken in een White Paper Factory kunt u uw klanten écht persoonlijk benaderen. Een unieke, relevante boodschap, precies afgestemd op de wensen en persoonlijke situatie van uw klant. In uw digitale communicatie waarschijnlijk niet meer dan vanzelfsprekend, maar waarom zou u dit ook niet in uw postcommunicatie toepassen?

White Paper Factoring bij Jetmail

Jetmail is één van de eerste mailbedrijven in Nederland die als volledige white paper factory opereert. Wij printen op onze printersystemen in full color direct mail en transactiemail op een blanco rol. Deze worden vervolgens op onze Kern 3600 couverteersysteem met geïntegreerde snijmachine (Kern 996), gesneden en in enveloppen gestoken. De blanco enveloppen worden in full color geprint in de huisstijl van de afzender en/of zelfs volledig gepersonaliseerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u ook kosten besparen en uw klanten aanspreken met een gepersonaliseerde boodschap? Onze specialisten vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neem direct contact met ons op via 0252-535900 of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *

Corona protocol Jetmail

Jetmail hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie