offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

5 redenen: direct mail uitbesteden aan Jetmail

Geen idee is te gek

Extra opvallen bij uw doelgroep? Verras ze eens met een originele direct mail! We denken graag met u mee en nemen de volledige zorg uit handen; printen, vouwen en snijden, couverteren, sealen en verzenden. U hoeft ons alleen nog maar te laten weten wat u wilt verzenden. Om deze 5 redenen bent u bij Jetmail aan het juiste adres.
 

Vraag meteen een offerte aan

1: Alles is mogelijk

De uitvoering van een origineel idee voor een direct mailing loopt vaak stuk op de techniek. Bij ons niet! Wij kunnen onze machines zo aanpassen dat elk idee mogelijk is. Direct mail in kleine oplages of bulk mail. Gepersonaliseerd en geadresseerd of huis-aan-huis. Full color of zwart-wit. Eén brief of met bijlages en gadgets. Wij laten ons graag uitdagen en halen plezier uit het bedenken van maatwerkoplossingen. Wat niet kan, doen wij toch!

2: Wij denken écht met u mee

Met een team van 90 eigen medewerkers volgen wij technische innovaties in direct mail op de voet. Wij denken graag met u mee zodat u het maximale uit uw campagne haalt. 

Het succes van elke direct mail campagne wordt bepaald door de perfecte match tussen boodschap, presentatie en doelgroepselectie.

3: U profiteert van de voordeligste portokosten

Bij ons kunt u rekenen op de laagste portokosten. Hierover hebben we scherpe afspraken gemaakt met alle Nederlandse en internationale postbezorgers. We zijn Premium partner van PostNL en Preferred supplier van Sandd en B-Post.

4: Wij zorgen dat uw direct mail gewenst is

Het succes van elke direct mail campagne wordt bepaald door de perfecte match tussen boodschap, presentatie en doelgroepselectie. Big data analyse in direct mail is daarom een must voor elke direct mail actie. Zo kunnen we door het samenvoegen van online bestelhistorie, zoekprofielen, klant- en marktgegevens patronen ontdekken en verbanden leggen. U krijgt inzage in de behoeften en het koopgedrag van uw klanten en prospects en kunt daarom altijd een passende aanbieding doen. Daarnaast ontdubbelen we uw adressenbestand.

5: Kwaliteit staat altijd voorop

Jetmail is een ISO-gecertificeerd direct mail bedrijf. Daarmee garanderen wij topkwaliteit in direct mail. Ook gaan we zorgvuldig om met uw data en doelgroep.

 

Vraag meteen een offerte aan

Vraag hier uw scherpste offerte aan

Direct contact

Komt u er niet uit helemaal uit of heeft nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

0252 - 53 59 00

Vul de volgende gegevens in

Aanhef *
Soort *