offerte  0252 - 53 59 00 Login
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Bulkmail

Uw partijenpost in goede handen

U wilt bulkmail, oftewel partijenpost, versturen. Wat kost dat? Wat is het voordeel van partijenpost ten opzichte van een digitale nieuwsbrief? Kunt u ook post aan een bepaald postcodegebied sturen? En hoe komt u tot het beste verzend- en drukwerkplan? Wij vertellen u er alles over!

Wat is partijenpost?

Partijenpost is een grote hoeveelheid post die wij in één keer voor u versturen. Eenmalig of periodiek. Qua afzender, afmetingen, gewicht en vormgeving is de post uniek. Bij Jetmail is het tevens mogelijk om uw bulkmail te personaliseren. Wat dacht u van een magazine met de naam van de ontvanger op de voorpagina?

Vraag direct een offerte aan

Voorbeelden van bulkmail per post

  • Een maandelijks magazine voor uw leden.
  • Een boek ter gelegenheid van uw 25-jarige jubileum.
  • Een flyer met een welkomstaanbieding voor uw nieuwe vestiging.
  • Een brochure om de sales van uw nieuwe collectie te stimuleren.
  • Een direct mail met sample of gadget om extra op te vallen.

Fysieke post versus digitale nieuwsbrief

Digitale nieuwsbrieven zijn nog steeds razend populair. U betaalt een relatief klein bedrag per verzonden e-mail, maar geen drukwerk- en portokosten. Daarnaast is het effect is direct meetbaar. Toch moet u de kracht van fysieke post niet onderschatten, zeker nu steeds minder bedrijven aan marketing via de brievenbus denken. Wilt u werkelijk alles uit uw marketingeuro halen? Combineer uw online marketingcampagne met een bulkmail.

Voordelen partijenpost

  • Uw boodschap verdwijnt meestal niet direct in de prullenbak. Geef toe: hoe vaak ligt uw ‘oud papier’ nog even op het aanrecht voor u het weggooit? Op die manier worden u, uw gezin én bezoek meerdere malen geconfronteerd met uw boodschap.
  • Voor veel mensen is het bekijken van de folders een ontspannen bezigheid. ’s Avonds op de bank onder genot van een kop koffie nemen ze de tijd om even alles rustig door te bladeren. U bent dus langer onder de aandacht.
  • Veel mensen geven de voorkeur aan drukwerk ten opzichte van een digitale boodschap, omdat digitale boodschappen vaak verdwijnen tussen veelheid aan e-mails die u per dag ontvangt.

Wat kost het versturen van een bulkmail?

Het tarief voor partijenpost hangt af van diverse factoren, zoals het aantal, formaat, gewicht en de snelheid waarmee uw boodschap verzonden dient te worden. Benieuwd wat uw bulkmail kost? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Partijenkost: kosten besparen

Bij Jetmail kunt u rekenen op de laagste portokosten. Daarnaast controleren we uw adressenbestand op onjuiste adresseringen voordat we uw partijenpost versturen. Dit scheelt onnodige druk- en portokosten. Onze specialisten denken graag met u mee voor het beste verzend- en drukwerkplan met het oog op de effectiviteit én de kosten. Bent u bijvoorbeeld flexibel in het formaat of papiersoort? Hiermee kunt u al gauw tientallen euro’s besparen op zowel de drukwerk- als de portokosten. Neem gerust eens contact op om te sparren.

Eigen verzendlijst of postcodegebied?

Heeft u een eigen adressenbestand? Of wilt u mensen in een bepaald postcodegebied bereiken? Beide is mogelijk! Als u de verzendlijst zelf aanlevert, verstuurt u deze via een beveiligde server zodat u zeker weet dat uw gegevens veilig zijn.

Waarom uw partijenpost via Jetmail versturen?

Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van direct mail zodat u altijd het maximale uit uw mailing haalt. We kunnen het gehele proces uit handen nemen, maar u kunt ook zelf het ontwerp of materiaal aanleveren. Wij zorgen altijd voor de goedkoopste frankering en werken met de beste postbezorgers.

Meer weten of direct een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op via 0252 - 53 59 00.

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *