offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Over couverteren

Snel, efficiënt en foutloos enveloppen vullen

Couverteren is het machinaal vouwen van documenten en vullen en sluiten van enveloppen. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd. Ook is het mogelijk om bijsluiters in te steken. Denk hierbij aan brochures, flyers, kaarten of brieven. Door het automatisch couverteren kan een direct mailing snel, efficiënt en foutloos verzonden worden.

Vraag meteen uw offerte aan

Couverteren uitbesteden

Wilt u het couverteren van uw direct mailing uitbesteden? Jetmail zorgt dat uw brief of direct mailing netjes in uw (eigen) enveloppen komt te zitten. Voor het machinaal vullen van enveloppen en insteken van bijsluiters heeft Jetmail maar liefst 40 verschillende couverteermachines tot haar beschikking. Ook voor het couverteren van vertrouwelijke documenten zoals loonstroken, jaaropgaves en facturen bent u bij Jetmail aan het juiste adres. Elke brief en bijlage, hoe complex ook, kan daarmee altijd worden verwerkt. Snel, efficiënt en foutloos. Eventueel kunnen wij uw mail daarna direct versturen tegen de laagste portokosten.

Volledige direct mail uitbesteden

Jetmail kan ook een totaaloplossing voor uw direct mail aanbieden: printenvouwencouverterensealen en verzenden.  Een speciale bedrukking, afwijkend formaat of het meezenden van gadgets is voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen voor afstemming op uw persoonlijke wensen en denken graag met u mee om het maximale uit uw mailing te halen. Ons innovatieve machinepark en gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een snelle en professionele verwerking.

Een uitstekende reputatie

Jetmail beheerst het volledige direct mail traject, van printen tot en met fulfilment en transport. Wij garanderen topkwaliteit met inachtneming van de internationale geldende ISO-eisen. Wij werken snel en zijn vakbekwaam. Het leveren van service en kwaliteit vinden wij cruciaal, uiteraard voor een scherpe prijs. Bij tal van kleine en grote opdrachtgevers hebben wij een uitstekende reputatie verworven. Ook zij beschouwen ons als een grote toonaangevende partij in de dm-branche.

Meer weten?

Wilt u meer weten over couverteren en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op via 0252 - 53 59 00.

Vraag meteen uw offerte aan

Wat wilt u laten versturen?
Vraag het aan Jetmail.

Direct contact

Een post mailing versturen die bij uw doelgroep aankomt. In kleine oplages of bulk mail. Alles is mogelijk! Waar mogen wij u mee helpen?

Offerte aanvragen

0252 - 53 59 00

Vul het formulier in

Aanhef *