offerte  0252 - 53 59 00
Direct Mail Transactiemail Onze diensten Onze expertises

Zakelijke kerstkaarten verzenden

Verras uw klanten met een kaartje

De feestdagen zijn een perfecte gelegenheid om uw klanten, collega’s of relaties te verrassen met een zakelijke kerstkaart. In dit digitale tijdperk heeft een kerstkaart met een persoonlijke boodschap een extra hoge attentiewaarde. Genoeg reden dus om dit jaar uw doelgroep een zakelijke kerstkaart te sturen!

Offerte aanvragen

Begin op tijd

Hoewel de feestdagen nu misschien nog ver weg lijken is het van groot belang om nu alvast na te denken over het versturen van een kerst- of nieuwjaarswens. Plan uw mailing op tijd zodat u verzekerd bent dat uw kaartje op tijd bij uw doelgroep op de mat valt. Jetmail is de juiste partner om u hierbij te ondersteunen. Neem contact met ons op via 0252 - 53 59 00 en wij begeleiden u bij het versturen van uw zakelijke kerstkaarten.

Waarom een kerstwens?

Een zakelijke kerstkaart verstuurt u om uw zakelijke relaties en klanten te bedanken voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar. Hiermee brengt u uw merk of bedrijf positief onder de aandacht. Zorg voor een oprechte boodschap op de kaart om te zorgen dat u uw geadresseerde niet het idee krijgt dat u alleen vanuit commerciële overwegingen een kerst-of nieuwjaarswens stuurt.

Zakelijke kerstkaarten die passen bij uw bedrijf

Bij Jetmail snappen wij dat u graag een zakelijke kerstkaart wil versturen die past bij uw organisatie en een professionele uitstraling heeft. Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit uw mailing kunt halen. Wij werken effectief, efficiënt en zorgen voor afstemming op uw persoonlijke wensen. Een goede kerst mailing is immers enorm waardevol voor uw organisatie.

Meer weten over de mogelijkheden? Lees hoe Jetmail het hele Direct Mail traject verzorgd of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag hier uw scherpste offerte aan

Direct contact

Komt u er niet uit helemaal uit of heeft nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

0252 - 53 59 00

Vul de volgende gegevens in

Aanhef *
Soort *